3 tévhit, ami visszatart az öröm megélésétől

1. Az örömünk egy megoldandó probléma – valójában ez egy kapcsolat, amelyet felfedezni kell önmagunkban. Az öröm egy készség, amelyet fel tudunk építeni, de ha nem érezzük, az is teljesen normális. Olyan világban élünk, amelyt a stressz, a túlterheltség és a kimerültség ural. Ez nem azt jelenti, hogy bármit is meg kell javítani magunkon… Egyszerűen meg kell találnunk a módját, hogyan helyezzük előtérbe az örömöt a mindennapi életünkben, még akkor is, ha elfoglaltak vagyunk.

2. Az öröm/élvezet felszínes és önző. Valójában ez egy idegrendszeri erőforrás, amely segít abban, hogy teljesebben életet élhessünk, több energiát és inspirációt ad, és segít jobban jelen lenni önmagunkkal és szeretteinkkel. Nagyban befolyásolja megjelenésünket a világban, és minden kapcsolatunk minőségét meghatározza.

3. Csak tudnod kell, hogyan kell nagyszerűen szexelni – de az igazság az, hogy ezt nem tanuljuk meg! Valójában a legtöbben olyan kultúrában nőttünk fel, ahol hatalmas szexuális elnyomás, szégyen, torz elképzelések uralkodnak a szexről, a pornóból, a filmekből és egyéb platformokról – emiatt nagy a kollektív elfojtás, tagadás és széthúzás. Nem tanuljuk meg, hogyan alakítsunk ki egészséges kapcsolatot szexualitásunkkal – vagy valaki mással. Ha kérdésed van, vagy elakadtál ezzel kapcsolatban, keress bátran.

Szeretettel: Livia

en_USEnglish