Fascia-Pelvis release

Mi a Pelvis Release terápia lényege?

A krónikus kismedencei fájdalom szindróma egy olyan tünetegyüttes, amelyet egyértelműen a medence (külső és belső nemi szervek, végbél és az ide kapcsolódó félelem és szégyenérzeteink) ösztönös védelmének túlműködése okoz. Ezt a védelmet az itt található izmaink tudattalan megfeszítésével és folyamatos feszültségben tartásával érjük el. Bármilyen tudati, érzelmi okból ez a védekező mechanizmus állandósulhat. A krónikus feszültség fájdalomkiváltó pontokat, romló vérellátást és az idegpályák, vérerek és az így “megvédett” szervek funkciózavarait hozhatja létre a testünkben. Mindez pedig oda is vezethet, hogy kialakul a fájdalom és az ettől való félelem miatt fokozódó görcsös feszültség egymást erősítő folyamata.

Ezt a folyamatot nehéz azonosítani, és az orvoslásban csak fizikai és kémiai beavatkozással csillapítható, ezek azonban rendre újabb traumákat (sérüléseket), vagy a testérzetek iránti egyöntetű érzéketlenséget okoztak.

A szomatikus terápiák során az okok feltárása után az önvédelmi mechanizmus túlműködését szüntetjük meg, és feloldjuk a medence és környéke tudatos és tudattalan feszültségeit, görcseit és gátjait. Az erre fordított energiánk felszabadításával dinamikusabb, felszabadultabb életet élhetünk.

Do you want to finally feel it?

Várlak egyéni vagy csoportos terápiára.

Ölelés: Lívia♥

#pelvisrelease #szomatikusterápia #BBTR #MER #beleegyezésköre #TheWheelOfConsent

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Leave a reply

en_USEnglish