A vezetésemmel felszabadulhatsz a testedben tárolt korlátozó érzelmi lenyomatok alól és végre értékes életet élhetsz!

Mi vezetett idáig, hogy intimitással és szomatikus módszerekkel foglalkozó szakértő legyek, vagyis az örömszerzés és az öröm átélésének akadályaival, ezeknek a problémáknak a megoldásával, a testben mélyen tárolt érzelmi blokkok feloldásával foglalkozzak?

A válaszom egyszerűen: AZ ÉLETUTAM, mely nem átlagos, melynek során folyamatosan feltettem magamnak az alábbi kérdéseket, melyeket most tőled is megkérdezek:

 • Mit jelent számodra az öröm?

 • Milyen érzés az örömbe megérkezned, örömben élned?

 • Milyen, amikor jókedvvel, szívesen csinálsz valamit?

 • Őszintén, jelenleg te értékes életet élsz?

Volt alkalmam saját tapasztalatok révén megélni a folyamatos örömtelenséget és megtanulni a leckét, hogy nem kell így szenvedve leélnem az egész életem, mert létezik másik út, amikor felszabadul a test a korlátozó sémák alól. Felszabadítottam magamat! Én döntöttem, ezt az utat választottam, hogy a tudásomat bővítsem, folyamatosan képezzem magam ezen a területen, hogy ezt át tudjam adni Neked is, és a szakértelmemmel támogassalak téged.

Amíg nem ismered magadat, a múltadat, addig csak sodródsz és nem birtoklod az erőd.

Az én múltamhoz – és a segítői hivatásom alapjaihoz – hozzátartoznak azok az értékes tapasztalataim, amik egyben a szakmai hitelességem forrásai is. Ezek olyan tanítások, amiket nem lehet tanfolyamokon elsajátítani, hanem a való életben, s azok közül, akiknek ez sikerül, csak kevesen tudnak úgy továbblépni, hogy aztán onnan kiemelkedve, segítővé válva folytassák az életüket.

I had to support myself and my child, so I looked for opportunities, which I found: I took the plunge, I found myself – my strength! – and I experienced that I can achieve anything.

Ez a lehetőség pedig nem volt más, amire gyakran hivatkoznak úgy, hogy „a legősibb női mesterség” ( escort, örömlány, … ahogy tetszik). Ezt is, mint sok mindent, többféleképpen lehet csinálni, de én igyekeztem (hozzám méltóan) a lehető legmagasabb szinten. Elsülhetett volna rosszul, de sikerült másképp alakítanom a sorsomat.

 

I have gained a poise, but only because of my own strength.

It drove me to climb out of the bottom of the pit, pay back my debts and get my life in order. And without humility, you can't do that either, and you have to do and give first, so that then life will be on your side. I succeeded, but whoever thinks it's that simple is sadly mistaken.

 

You put all your "treasures" into this: your body, your soul, and your heart...

I owe who I am today to my own courage and perseverance, and to the very few people who stuck by me through it all and helped me.

I can count how many of them there were on one hand, but their help is all the more valuable.

 

After that, for many years I denied my own femininity and thought I had nothing to give to the women and men who approached me for help, but when I opened my soul and accepted myself, I realized that this is where my greatest strength lies.

I work with women, men and couples to support them in liberating their bodies, processing their traumas, and transforming their emotional and physical pain, so that they too can find their own resources and thereby experience a more confident and radiant, joyful, liberated intimacy and freedom, whether in their everyday life or in their relationships.

Mert megannyi szégyent és bűntudatot hordozol magadban. Nem engeded meg magadnak, hogy az legyél, akik valójában vagy. Bujkálsz magad elől, rejtegeted valós énedet, mert nem történt meg az önelfogadás, a felszabadulásod alapja. Önvalódat a korlátozó sémáid tartják fogva, mélyen a testedben tárolódva.

 

Where self-acceptance is missing, self-love is unfortunately also missing.

Az önszeretet hiánya nem engedi meg, hogy a legjobb változatodként éld az életed!

Mert mit teszel folyamatosan? Lehúzod magad, megtagadod a vágyaidat, fantáziáidat, maximálisan a túlélésre és a biztonságra játszol, és a sémáidtól korlátozva ugyanazokat a köröket futod.

 

Nőként ráébredni a saját erőnkre; nem áldozatként élni az életünket; tudni, hogy van választásunk, és hogy ezt kommunikálni nem szégyen, sőt kötelező – hogy ne a férfi meg a körenyezeted mondja meg, minek és hogyan kell jónak lennie a számodra!

Férfiként megtapasztalni, milyen a tested felszabadulásával az erődet birtokolni és az érzelmeiddel kapcsolódni, és azt, hogy a sebezhetőség nem egyenlő a gyengeséggel.

Párkapcsolatban pedig megélni a biztonságos kapcsolódást, intimitást, a felszabadult szexualitásodat.

Örömbe megérkezni, azt átélni csak úgy lehet, ha tudatában vagy fájdalmaidnak és elengeded őket.

Ez az legfontosabb küldetésem, hogy megérkezz te is az örömbe.

A kérdéseim már csak ezek hozzád:

 • Do you want to finally feel it?

 • Are you ready to work on yourself?

 • Készen állsz feltárni a gyermekkortól kezdve berögzült viselkedésmintáidat, és testi szinten oldjuk azokat?

 • Készen állsz, hogy rájöjj, hol kezdődik a saját jólléted, honnan erednek a maszkjaid és a teljesítménykényszered, milyen intimitást szeretnél megélni, és erről beszélni?

 • Készen állsz rá, hogy magadnak Te legyél a középpontban végre?

Ebben támogatlak, hogy végre merj önmagad lenni, érezni, értékes életet élni!

Image

Lívia Nagy

intimitás és szexualitás - szomatikus konzulens

Végzettségeim

 • BioDynamic Breath & Trauma Release Training I-IV.
  (with Giten Tonkov, European Institute of Body Oriented Healing Arts & BBTR Institute)
 • Myofascial Energetic Release Training
  “Fluid Body”, “Lower Back and Neck Pain”, “Balancing the Pelvis” (with Satyarti Deva Peloquin)
 • Certificate of Sexological Bodywork
  (with Kian de la Cour and Katie Sarra)
 • Caffyn Jesse: Intimacy Education
  (Kanada)
 • Wheel of consent with Betty Martin
  (Dublin)
 • Tao of Gratitude
  (with Chetana Lauren Barkan in India)
 • Back to the Body retreat
  (with Pamela Madsen in Barcelona)
 • Bioenergetic character type
  (with Mona Lisa Boyesen in Prague)
 • Dark Eros
  (with John Hawkins)
 • School of Erotic Mysteries / Conscious Kink traning
  (with Seani Love in Berlin)
 • Primal childhood and sexual deconditioning traning
  (with Svarup in Poland)
 • TRE
  (level 1 in Belgium)
 • Szellemi-lelki párkapcsolati coach és önismereti tréner
  (Várnai Myrtill-lel)
 • Tranzakcióanalízis
  (Várnai Myrtill-lel)

… és a lista még folytatódik! 🙂

Professional portfolio

Csoda történhet, amikor a saját tapasztalatok tudássá érnek

Sexological Bodywork
The branch of somatic therapy that deals with intimacy uses scientific methodology to help you experience new feelings and experiences in your body and sexuality.
Energetic Release
Myofascial Energetic ReleaseⒸ for restoring the balance of the body, promoting the improvement of body awareness with the power of breathing, touch and moving fascia.
BioDynamic breathing
BioDynamic Breath & Trauma ReleaseⒸ contributes with a revolutionary new somatic approach to the release, processing and release of traumas stored in the body for a long time.
Intimacy coaching
You have to know yourself first in order to know your partner. I also work with women and couples who want to take their relationship to the next level.
Wheel of Consent
Giving, accepting, letting go and taking away... The combination of these is the basis of intimacy. Do you know what you want, what are your limits? Are you able to express all this to yourself and your partner?