Te hogyan szeretsz?

MI A NEM SZERELEM

Ha szükséged van valakire, hogy boldog légy, az NEM szeretet.

AZ A HIÁNY.

Ha féltékeny vagy, bizonytalan vagy, és mindent megteszel azért, hogy valakit magad mellett tarts, még akkor is, ha tudod, hogy nem szeretnek, és azt mondod, hogy hiszel abban a személyben, de másokban nem, akik számodra riválisnak tűnnek, az nem szeretet.

EZ AZ ÖNSZERETET HIÁNYA.

Ha úgy gondolod, hogy az életed üres az adott személy nélkül; Nem tudod elképzelni magad egyedül, és fenntartasz egy kapcsolatot, aminek vége, csak azért, mert nincs saját életed, az nem szeretet.

EZ FÜGGŐSÉG.

Ha úgy gondolod, hogy a szeretett személy hozzád tartozik; Tulajdonosnak és urának érzed magad az életed és a tested felett; Nem adsz neki lehetőséget, hogy kifejezze magát, hogy döntsön, csak azért, hogy érvényesítsd a dominanciádat, az nem szeretet.

AZ ÖNZŐSÉG.

Ha nem teljesedsz ki férfiként vagy nőként ezzel a személlyel; Inkább nem szeretnél intim kapcsolatot létesíteni vele, azonban némi örömöt érzel, ha mellette vagy, az nem szeretet.

EZ BARÁTSÁG.

Ha valamilyen olyan okból vitatkoznak, hogy: Halálosan féltékenység egymásra, nem mindig ugyanazokat a terveket szövitek, nincs egyetértés különböző helyzetekben, nem szeretik ugyanazokat a dolgokat csinálni vagy ugyanazokra a helyekre járni, de van bennük vágy arra, hogy sz-xuálisan együtt legyenek, az nem szeretet.

AZ A VÁGY.

Ha a szíved erősebben dobog; A verejtékezés intenzívvé válik, a hőmérsékleted gyorsan emelkedik és csökken, csak a másik emberre gondolva, az nem szeretet.

AZ SZENVEDÉLY.

Most, hogy tudod, mi nem szeretet…

Könnyebb elemezni, hogy mi történik veled, és megpróbálhatod megoldani a helyzetet, vagy programozhatod magad arra, hogy vonzz valakit, aki iránt „Igazi Szerelmet” érzel, a szeretet, a szenvedély, az intimitás és a valódi elkötelezettség érzését; az érzelmi és szexuális vonzalom érzését, amit egy személy iránt érzel, és hogy ez a személy is ugyanezt érzi irántad, így egy kiegyensúlyozott, igaz szerelmen alapuló kapcsolatot tudtok kialakítani.

~Nilantha Wanasinghe

Leave a reply

en_USEnglish