A vezetésemmel felszabadulhatsz a testedben tárolt korlátozó érzelmi lenyomatok alól és végre értékes életet élhetsz!

Mi vezetett idáig, hogy intimitással és szomatikus módszerekkel foglalkozó szakértő legyek, vagyis az örömszerzés és az öröm átélésének akadályaival, ezeknek a problémáknak a megoldásával, a testben mélyen tárolt érzelmi blokkok feloldásával foglalkozzak?

A válaszom egyszerűen: AZ ÉLETUTAM, mely nem átlagos, melynek során folyamatosan feltettem magamnak az alábbi kérdéseket, melyeket most tőled is megkérdezek:

 • Mit jelent számodra az öröm?

 • Milyen érzés az örömbe megérkezned, örömben élned?

 • Milyen, amikor jókedvvel, szívesen csinálsz valamit?

 • Őszintén, jelenleg te értékes életet élsz?

Volt alkalmam saját tapasztalatok révén megélni a folyamatos örömtelenséget és megtanulni a leckét, hogy nem kell így szenvedve leélnem az egész életem, mert létezik másik út, amikor felszabadul a test a korlátozó sémák alól. Felszabadítottam magamat! Én döntöttem, ezt az utat választottam, hogy a tudásomat bővítsem, folyamatosan képezzem magam ezen a területen, hogy ezt át tudjam adni Neked is, és a szakértelmemmel támogassalak téged.

Amíg nem ismered magadat, a múltadat, addig csak sodródsz és nem birtoklod az erőd.

Az én múltamhoz – és a segítői hivatásom alapjaihoz – hozzátartoznak azok az értékes tapasztalataim, amik egyben a szakmai hitelességem forrásai is. Ezek olyan tanítások, amiket nem lehet tanfolyamokon elsajátítani, hanem a való életben, s azok közül, akiknek ez sikerül, csak kevesen tudnak úgy továbblépni, hogy aztán onnan kiemelkedve, segítővé válva folytassák az életüket.

El kellett tartanom magamat, a gyermekemet, ezért kerestem a lehetőségeket, ami megtalált: beleálltam, rátaláltam önmagamra – az erőmre! –, és megtapasztaltam, hogy bármit el tudok érni.

Ez a lehetőség pedig nem volt más, amire gyakran hivatkoznak úgy, hogy „a legősibb női mesterség” ( escort, örömlány, … ahogy tetszik). Ezt is, mint sok mindent, többféleképpen lehet csinálni, de én igyekeztem (hozzám méltóan) a lehető legmagasabb szinten. Elsülhetett volna rosszul, de sikerült másképp alakítanom a sorsomat.

 

Tartást kaptam általa, de csakis a saját erőmből.

Az hajtott, hogy kimásszak a gödör legaljáról, visszaadjam a tartozásaimat, és rendbe tegyem az életemet. Alázat nélkül pedig nem megy ez sem, és először Neked kell tenned és adnod, hogy aztán az élet melléd álljon. Nekem sikerült, de aki azt hiszi, hogy ez olyan egyszerű, sajnos téved.

 

Ebbe minden „kincsedet” beleadod: a tested, a lelked, és a szíved…

A saját bátorságomnak és kitartásomnak köszönhetem azt, aki most vagyok, és annak a nagyon kevés embernek, akik mindezek ellenére kitartottak mellettem, segítettek.

Egy kezemen meg tudom számolni, hányan vannak, ám a segítségük annál értékesebb.

 

Ezek után sok éven át megtagadtam saját nőiességemet, és azt hittem, nincs mit adnom a hozzám forduló nőknek és férfiaknak, de amikor megnyitottam lelkem, és felvállaltam önmagam, rájöttem, hogy a legnagyobb erőm itt van.

Nőkkel, férfiakkal és párokkal dolgozom, hogy támogassam Őket, testük felszabadításában, traumáik feldolgozásában, érzelmi és fizikai fájdalmaik átalakításában, hogy Ők is rátaláljanak saját erőforrásaikra, és ezáltal egy magabiztosabb és ragyogóbb, örömtelibb, felszabadultabb intimitást és szabadságot tudjanak megélni akár a mindennapjaikban, akár kapcsolataikban.

Mert megannyi szégyent és bűntudatot hordozol magadban. Nem engeded meg magadnak, hogy az legyél, akik valójában vagy. Bujkálsz magad elől, rejtegeted valós énedet, mert nem történt meg az önelfogadás, a felszabadulásod alapja. Önvalódat a korlátozó sémáid tartják fogva, mélyen a testedben tárolódva.

 

Ahol pedig hiányzik az önelfogadás, ott sajnos hiányzik az önszeretet is.

Az önszeretet hiánya nem engedi meg, hogy a legjobb változatodként éld az életed!

Mert mit teszel folyamatosan? Lehúzod magad, megtagadod a vágyaidat, fantáziáidat, maximálisan a túlélésre és a biztonságra játszol, és a sémáidtól korlátozva ugyanazokat a köröket futod.

 

Nőként ráébredni a saját erőnkre; nem áldozatként élni az életünket; tudni, hogy van választásunk, és hogy ezt kommunikálni nem szégyen, sőt kötelező – hogy ne a férfi meg a körenyezeted mondja meg, minek és hogyan kell jónak lennie a számodra!

Férfiként megtapasztalni, milyen a tested felszabadulásával az erődet birtokolni és az érzelmeiddel kapcsolódni, és azt, hogy a sebezhetőség nem egyenlő a gyengeséggel.

Párkapcsolatban pedig megélni a biztonságos kapcsolódást, intimitást, a felszabadult szexualitásodat.

Örömbe megérkezni, azt átélni csak úgy lehet, ha tudatában vagy fájdalmaidnak és elengeded őket.

Ez az legfontosabb küldetésem, hogy megérkezz te is az örömbe.

A kérdéseim már csak ezek hozzád:

 • Akarsz végre érezni?

 • Készen állsz rá, hogy dolgozz magadon?

 • Készen állsz feltárni a gyermekkortól kezdve berögzült viselkedésmintáidat, és testi szinten oldjuk azokat?

 • Készen állsz, hogy rájöjj, hol kezdődik a saját jólléted, honnan erednek a maszkjaid és a teljesítménykényszered, milyen intimitást szeretnél megélni, és erről beszélni?

 • Készen állsz rá, hogy magadnak Te legyél a középpontban végre?

Ebben támogatlak, hogy végre merj önmagad lenni, érezni, értékes életet élni!

Image

Nagy Lívia

intimitás és szexualitás - szomatikus konzulens

Végzettségeim

 • BioDynamic Breath & Trauma Release Training I-IV.
  (with Giten Tonkov, European Institute of Body Oriented Healing Arts & BBTR Institute)
 • Myofascial Energetic Release Training
  “Fluid Body”, “Lower Back and Neck Pain”, “Balancing the Pelvis” (with Satyarti Deva Peloquin)
 • Certificate of Sexological Bodywork
  (with Kian de la Cour and Katie Sarra)
 • Caffyn Jesse: Intimacy Education
  (Kanada)
 • Wheel of consent with Betty Martin
  (Dublin)
 • Tao of Gratitude
  (with Chetana Lauren Barkan in India)
 • Back to the Body retreat
  (with Pamela Madsen in Barcelona)
 • Bioenergetic character type
  (with Mona Lisa Boyesen in Prague)
 • Dark Eros
  (with John Hawkins)
 • School of Erotic Mysteries / Conscious Kink traning
  (with Seani Love in Berlin)
 • Primal childhood and sexual deconditioning traning
  (with Svarup in Poland)
 • TRE
  (level 1 in Belgium)
 • Szellemi-lelki párkapcsolati coach és önismereti tréner
  (Várnai Myrtill-lel)
 • Tranzakcióanalízis
  (Várnai Myrtill-lel)

… és a lista még folytatódik! 🙂

Szakmai portfólió

Csoda történhet, amikor a saját tapasztalatok tudássá érnek

Sexological Bodywork
A szomatikus terápia intimitással foglalkozó ága tudományos módszertannal segít abban, hogy új érzéseket, tapasztalatokat élj meg a testedben és a szexualitásodban.
Energetic Release
Myofascial Energetic ReleaseⒸ a test egyensúlyának visszaállításáért, a testtudatosság javulásának elősegítéséért a légzés, az érintés és az izompólyák mozgatásának erejével.
Biodinamikus légzés
A BioDynamic Breath & Trauma ReleaseⒸ forradalmian új szomatikus megközelítéssel járul hozzá a testben régóta tárolt traumák feloldásához, feldolgozásához, elengedéséhez.
Intimitás coaching
Először önmagadat kell megismerned ahhoz, hogy a társadat is megismerhesd. Nőkkel és párokkal is dolgozom, akik szeretnék magasabb szintre emelni a kapcsolatukat.
Wheel of Consent
Adni, elfogadni, engedni és elvenni… Ezek kombinációja jelenti az intimitás alapjait. Tudod, hogy mit szeretnél, mik a határaid? Képes vagy kifejezni mindezt önmagadnak és a partnerednek?