„Istennő” vagy „Királynő”?

Az a mostanában nagyon elterjedt tendencia, hogy azt követeljük, „Istennőként” vagy „Királynőként” kezeljenek minket. Önmagában ezzel nem lenne baj, hiszen komoly „iparág” és képzések épülnek erre…de ami a probléma, hogy ez legtöbbször kellő önismeret hiányában történik.

Ha azt kell mondanunk, hogy „ez” vagy „az” vagyunk, akkor viselkedünk inkább a hiányból, mintsem a méltóságból fakad. Nem ettől fog megváltozni valami, pláne nem egy nap vagy hét alatt…

Hogyan élhetünk inkább a választott archetípusainkhoz hasonlóan?

Először is fogadjuk el, hogy szimplán emberek vagyunk. Nem lehet lerövidíteni az utat, hogy jól bánjanak Velünk, ezzel a „kinevezéssel”, hogyha Te nem tudod elfogadni és tisztelni saját Magad.

Túl sok trend bátorítja a nőket arra, hogy azt állítsák, hogy „Istennő” vagy „Királynő”, anélkül, hogy őszinte, megalapozott támogatást, és önismereti fejlődést nyújtanának, ami lehetővé tenne egy érdemi és valódi felszabadulást.

Sok ezen irányzatok közül, csak és kizárólag a misztikusság az „isteni” és a „megszentelt” köré épül és csak azzal foglalkozik….pont a lényeget felejti el.. A földön vagyunk, ide jöttünk, ebbe a TESTBE „játszani”.

Ha valóban arra vágyunk, hogy lássanak, jól bánjanak velünk és csodáljanak minket, akkor el kell végeznünk a saját belső munkánkat, hogy szeressük, elfogadjuk és támogassuk magunkat, miközben feltűrjük az ingujjunkat és szembenézünk a bizonytalanságainkkal és korlátainkkal kapcsolatos igazságokkal.

A hétköznapokon keresztül értjük és érintjük meg a rendkívüli dolgokat.

Egy igazi „Istennőnek” vagy „Királynőnek” soha nem kell bejelentenie magát, vagy megkövetelnie bizonyos viselkedésformákat.

A körülötte lévő világ az igazi kisugárzásra, a valódi önszeretetre és önelfogadásra fog reagálni.

Légy valódi és őszinte…

Ez szexi.

Az igazság az, hogy nem számít az archetípus amit a „tájékozódáshoz” használsz. Ami fontos….hogyha ezt nem integrálod a mindennapi éneddel, és a mindennapi életedbe, akkor az a veszély fenyeget, hogy kudarcot szenvedsz a kapcsolataidban. A tisztánlátás fontos…..

Fontos, hogy felismerd…..A világ nem tartozik neked semmivel.!!

Amire vágysz, azt neked kell először Magadban „követelned”.

Követelve, hogy az emberek így vagy úgy bánjanak veled, képtelenné tesz a körülötted lévők pontos megismerésére. Inkább elválaszt, mintsem közelebb hoz. Akik tisztelnek téged, azok már úgy döntöttek, hogy tisztelik teljességed.

Gyakran, amikor ragaszkodsz ezekhez a „cimkékhez”, inkább árulkodik egy erős belső bizonytalanságról, mint sem erős önbizalomról. (Pláne ha arrogancia is társul hozzá).

Ideje felnőni és tisztán látni.

És egyszerűen élni a saját legjobb Éned.

A legjobb gyakorlat az, hogy elkezded felismerni, mik azok a minőségek, amelyek vonzanak téged:

Az irányitás lehetősége? Szuverenitás? Kisugárzás? Méltóság? A kreatív erő?  tisztelet?

Amint azonosítod ezeket a minőségeket és tulajdonságokat, amiket csodálsz és

vágysz, kérdezd meg Magad….

Mi kellene ahhoz, hogy ezeket a tulajdonságokat magamévá tegyem és használni tudjam?

Ehhez az Énedhez az utazás gyakran magányos lesz, de csak a szembenézéseid és önmagad megismerése által tudsz közelebb kerülni hozzájuk.

Életed hétköznapi részei a kapu a legkülönlegesebb élethez.

Akarsz végre érezni?

Szeretettel: Livia

Leave a reply

hu_HUMagyar