Belső gyermek, a kicsi Én

„Életünkben minden önszabotáló magatartás valójában egy alkalmazkodási, megküzdési mechanizmus, egy védelem, amely a fiatal én sérülékeny lelkéből alakult ki.”

A folyamat során lépésről lépésre visszamegyünk az időben a gyermekkor bizonyos szakaszaiba – és útközben visszanyered letagadott, elveszett részeidet.

Megtapasztalhatod azokat a szabályokat és szerepeket, amelyeket a környezeted rótt rád, és megérted, hogyan alakították személyiségedet.

Támogatást kapsz a régi érzelmek kifejezéséhez és felszabadításához, amelyek gátolták a vitalitás áramlását a testedben.

Megértéssel és együttérzéssel tudod felfedezni a családi rendszeredet, és azok számodra ismeretlen részeit.

A gyökerek gyógyítása segít visszanyerni potenciálodat, élvezni a lét könnyedségét és szabadságát – ami akkor lehetséges, ha a régi terhek feloldódnak.

Ez a munka segít békét kötni a múlttal, nyitott szemmel és nyitott szívvel találkozni az élettel.

A béke érdekében először fel kell ismernünk a sebeket. A sebek, amelyek tudattalan viselkedést idéznek elő. Azokat, amelyek állandóan irritálnak és feszültté tesznek minket, még felnőtt életünkben is.

Belső gyermekünk még mindig meg nem hallottnak, nem észrevettnek, szeretetlennek és nem elfogadottnak érzi magát. Tehát most felnőttként találkoznunk kell ezzel a gyerekkel. Észre kell vennünk sebeit, és segítenünk kell neki az összes, még ki nem fejezett érzelem teljes kifejezésében.

Amikor szeretjük és látjuk belső gyermekünket, lényegének, természetességének és életenergiájának minden bősége visszatér hozzánk.

Valódi átalakulás lehetséges, ha integritásunk helyreáll:

– új módon tekinthetünk önmagunkra és a múltunk más embereire,
– megértéssel, együttérzéssel és mély emberséggel,
– valóban szabadok leszünk.

Nem kérdés, hogyan hat ez a szexualitásunkra…

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
hu_HUMagyar